שיחות וידאו באמצעות הולוגרמה – העתיד כבר כאן

ניווט מהיר

המציאות המדומה כבר כאן ואפשר בעזרת הטכנולוגיה שלה לבצע מגוון עצום של פעולות מעניינות שבעבר היה קשה מאד לבצע או שאי אפשר היה בכלל. בזכות סוגים שונים של הקרנת הולוגרמה אפשר לקחת את העולם של המציאות הרבודה אפילו צעד אחד נוסף קדימה (צעד גדול מאד) ולאפשר ביצוע פעולות לא פחות ממרתקות. כיום ידוע שהנושא של טכנולוגיות מתקדמות לוקח חלק בכל תחום מתחומי החיים וכמובן שתקשורת היא חלק מהותי מחיי היומיום של כל אחד ממילא. רשת האינטרנט והרשתות החברתיות תרמו לכך רבות וכעת עסוקים אנשי המקצוע וחברות הטכנולוגיה בניסיונות פיצוח של אתגרים חדשים שיהיו לא פחות מרתקים ומעניינים, כאלה שגם כן ייגעו בחיי היומיום של כל אדם כמעט. פיצוח אפשרויות לקיום שיחות וידאו מרחוק הוא אתגר מיוחד.

 

שיחות וידאו באמצעות הולוגרמה

הולוגרמה היא בעצם הקרנה מרחוק של כל מצג ויזואלי. זה יכול להיות דיוקן של פנים או כל תמונה אחרות כפי שמתכנתים זאת. אם לוקחים את הנושא של שיחות וידאו ומטמיעים בתוכן את האפשרות להקרנת הולוגרמה הרי שצריך להעביר את הטכנולוגיה לזאת כך שתהיה ar, כלומר של מציאות רבודה. כעת כבר לא יהיה מדובר אך ורק בתקשורת קווית או כזאת שמבוססת על רשת האינטרנט אלא על הרבה יותר מכך – הטכנולוגיה של המציאות המדומה שיכולה להפוך את המקום שבו נמצאים צדי השיחה לכזה שיהיה משותף. הם ירגישו שהם נמצאים באותו המקום, הסביבה תיראה להם דומה וקרובה אך בעצם הם לא ממש יהיו ביחד. כאשר צד אחד בשיחת הווידאו יראה הקרנת הולוגרמה של מי שהוא מדבר איתו בשיחת וידאו – הוא ירגיש קרוב אליו ואולי אפילו יוכל להרגיש שהם ממש נמצאים ביחד, מה שיגרום לכך שהשיחה תהיה הרבה יותר קרובה, חברית, עניינית ונעימה.

 

 

הולוגרמה בשיחות וידאו – מה השלב הבא?

אין ספק שטכנולוגיות שמבוססות על לייזר ומציאות מדומה הן אלה שיקדמו את העשייה עוד ועוד קדימה ואי אפשר לדעת מה תהיינה ההמצאות הבאות של פעולות אלה. אנשים רבים תולים בהן את התקוות שלהם בהרבה מאד תחומים, בעיקר מי שיש לו קשר כזה או אחר עם אנשים יקרים ואהובים שלא נמצאים לידו והוא לא יכול לשוחח איתם על בסיס קבוע או בצורה נוחה דרך שיחות וידאו. אם הולוגרמה יכולה לעזור לו לראות את האהובים עליו ולשמור איתם על דרך תקשורת נוחה, לא יקרה וכזאת שאפשר להפעיל אותו ללא סיבוכים או אתגרים מיוחדים – הרי שזה יהיה מבורך ויקשר בין אנשים שנמצאים במרחקים גדולים זה מזה. כאשר רשת האינטרנט תתמוך בטכנולוגיות האלה – אין ספק שיש פה עוד הרבה אפשרויות להתפתח.

 

על מי מוטלת אחריות הפיתוח של טכנולוגיות חדשות?

חברות רבות שכבר עכשיו פועלות בתחום של מציאות רבודה ימשיכו להציע פעולות מגוונות שיעזרו להרבה מאד אנשים להמשיך ולהתפתח לצד אותן טכנולוגיות. בנוסף, חברות היי טק וסטארט אפ כל הזמן בודקות ובוחנות איך הם יכולות לעשות שימוש במוצרים חדישים על מנת לשפר את החיים היומיומיים של אוכלוסיות כאלה ואחרות ואם הולוגרמה היא מה שכיום נחשב לדבר החם הבא – הרי שאין שום סיבה שלא לקחת אותה בשתי ידיים ולעשות בה שימוש מושכל. אט אט השימוש יהפוך להיות הרבה יותר נפוץ, יומיומי וכזה שמבצעים על ידי הרבה מאד אוכלוסיות בהצלחה ותוך שיפור שגרת החיים שלהן.

מי שקרא את הכתבה הזו קרא גם את:

ניווט מהיר

רוצים לקבל עזרה?

השאירו פרטים ונציג ייצור אתכם קשר

שתפו עם חברים
פופולרי באתר